Serhat SEYYAR - Okul Müdürü

1988 yılında Manisa Akhisar´da doğdu. İlköğretimi Akhisar´da, lise öğrenimini sırasıyla Balıkesir Savaştepe Anadolu Öğretmen Lisesi ve Akhisar Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Türkçe Öğretmenliğini 2011 yılında bitirdi. 2022 yılında Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Eğitim Yönetimi alanında yüksek lisansını tamamladı. 2011 yılından itibaren sırasıyla Akhisar Kömürcü İlkokulunda Sınıf Öğretmenliği, Tuzla Tezer Taşkıran Ortaokulunda ve Tuzla Abdullah Tayyip Olçok Ortaokulunda Türkçe Öğretmenliği yaptı. 2019-2023 yılları arasında Tuzla Evliya Çelebi Ortaokulunda Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 30 Ekim 2023 tarihinda Pendik Hala Sultan İmam Hatip Ortaokuluna Okul Müdürü olarak atandı. Evli ve bir çocuk babasıdır. Yayınlanmış bir makalesi ve uyarlama bir tiyatro oyunu vardır.